Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.07.2014 23:51 - Nidora - поредната измамна реклама
Автор: alumen67 Категория: Новини   
Прочетен: 6512 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 04.07.2014 00:13

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Внимание! Внимание! Внимание!
В Интернет - това необятно виртуално пространство се шири реклама с Анджелина Джоли, как тя е свалила килограми с "новото чудо" за отслабване Nidora.

image

Продуктът Nidora е поредната измама на една и съща фирма, която продава Raspberry Ketones Forte, Caralluma и Weight Loss. Все продукти, за които има много много писано по форумите от ужилени клиенти.

Начина, по който се предлага сензационната хранителна добавка  прилича на други рекламирани, които след това се оказва, че само с търговска цел и не вършат работа. В нета се коментира рекламата на НИДОРА и в двата варианта, едни се изказват, че е истина, действа и са успели да отслабнат, други твърдят обратното. Особено като прочете човек техните сайтове на НИДОРА, в различни страни и ги преведе с Гугъл се вижда едно и също, даже и коментарите са еднакви, а уж коментират различни хора от тези страни.


image

КАКВА Е СХЕМАТА?
Схемата е една и съща - Масирана реклама, която води до имитация на някакво онлайн списание, в което някакъв незнаен от никого "журналист" или "журналистка" естествено измислени, споделят за невероятния продукт. На  сайта им всичко е имитация. Всеки линк от менюто води само до сайта им за самия продукт, рекламните карета на Гугъл са имитация само с реклама на техния продукт, всички постове на клиенти са измама.
Това много лесно може да видите като влезнете в source кода на сайта. Датата на всеки пост е зададена с java script от типа на dtime(-10); тоест датата на постът се променя с 10 дни назад спрямо днешна дата.

image

Дори броя на хората, които харесват това във Фейсбук е измама. Този брой се определя от Фейсбук, но в техните сайтове този брой е въведен ръчно, т.е. те сами са си измислили тази цифра и това може много лесно да го видите също от source кода на страницата ако малко разбирате от това.
Промоцията на цената е винаги до днешна дата. Това също е направено с java script и ако не вярвате влезте утре и ще се убедите, че датата на промоцията ще е вече утрешна дата.


image

НЯМАМ ДУМИ! ТОВА СА ИЗМАМНИЦИ ОТ КЛАСА! БЯГАЙТЕ НАДАЛЕЧЕ ОТ ВСИЧКИТЕ ИМ ПРОДУКТИ!!!

Информация ТУК!

P.S:
Щетите, които подобни хора, фирми и организации нанасят са невъобразими - както на лично /индивидуално/ ниво, така и в обществото като цяло. Ще съм благодарен на всeки един от вас, който е прочел и се е запознал с тези мошеници да разпространява информацията. Само това е начина такъв тип хора, възползващи се от проблемите на други хора, да не съществуват.

Бъдете здрави, фини и в добра форма!

С уважение: alumen67


image




Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: alumen67
Категория: Новини
Прочетен: 953452
Постинги: 121
Коментари: 386
Гласове: 228
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930