Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.07.2016 16:33 - Brilliant Light Power: НОВА РЕВОЛЮЦИОННА ФОРМА ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ЕНЕРГИЯ!!
Автор: lucecita Категория: Новини   
Прочетен: 1526 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 17.09.2016 20:46


Brilliant Light Power: НОВА РЕВОЛЮЦИОННА ФОРМА ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ЕНЕРГИЯ!!

Компанията Brilliant Light Power съобщава за валидиране на генериране на над милион вата мощност в обема на чаша за кафе при превръщане на водно гориво в нова форма на водород (съобщение за пресата)

11 юли 2016

* Д-р Милс и неговият екип от Brilliant Light Power изцяло трансформират нашето разбиране за структурата на атома и молекулата и дават на човечеството нов източник на неограничена, евтина и чиста енергия.

* Технологията BlackLight е процес на освобождаване на латентната енергия от водородния атом, като се образува хидрино. Клетката SunCell® е изобретена от д-р Милс за превръщане на тази енергия директно в електричество, като за гориво се използва само вода.

Компанията Brilliant Light Power (BrLP) обяви днес, че е генерирала непрекъснато над един милион вата мощност от нов първизточник, докато клетката се превърнала в пара от интензивното нагряване. Мощността, която се е отделила при превръщането на атоми водород от водни молекули във форма с по-ниска енергия, наричана "хидрино" или тъмна материя, се проявява като плазма, която излъчва брилянтна светлина, където светлината е с висока енергия в крайната ултравиолетова част на спектъра.

Използвайки четири кръстосано-потвърждаащи метода, пет валидатора са потвърдили над един милион вата мощност от плазмата, развита от така наречената клетка SunCell®, като получената изходна мощност е над 100 пъти повече от мощността, необходима за запалването на хидрино-реакцията, и плътностите на мощността са по-високи от който и да било известен досега енергиен източник.

Д-р Ранди Букър (Dr. Randy Booker), професор по физика и бивш ръководител на отдела по физика в Университета на Северна Каролина казва: “Мощността беше измервана, като се използваха два оптични уреда за измерване на мощност, три спектрометъра, калибрирани по стандарта на Националния институт за наука и технология, и два термични метода, с калориметър, и скоростта на повишаване на температурата на охладителя на водата на SunCell®.

Всичките четири метода потвърдиха кръстосано генерирането на мощност от мегаватов порядък, което беше непрекъснато в случая със SunCell® , с невероятен търговски потенциал. Нещо повече, уникалният спектър от оптичните тестове на отделянето на светлина с висока енергия над предсказания диапазон потвърждава хидрино реакцията като източник на мощността.”

Впоследствие компанията BrLP организира демонстрация на 28 юни 2016 за около 50 гости от промишлеността и от академичните среди, където BrLP направи демонстрации наживо на аномална енергийна плътност и отделяне на енергия по различни методи.

BrLP също така представи прототип на SunCell® без движещи се части, който според компанията може да произвежда 125 kW електричество.

BrLP очаква през 2017 г. да бъдат направени полеви опити, с помощта на множество инженерингови фирми и производители.

Клетката SunCell’s® нагрява радиатор и  се получава ефекта от хиляди халогенни лампи, после светлината се превръща в електричество с фотоволтаични клетки-концентратори.

Подробности за SunCell®, за процеса BlackLight и видео за презентацията има на сайта на BrLP:
http://brilliantlightpower.com.

Системата на BrLP за производство на енергия е безопасна и незамърсяваща. Тя превръща водорода от твърдо гориво на базата на вода в незамърсяващ продукт - хидрино, като електроните падат на орбити с по-малък радиус около ядрото. Отделянето на енергия е над 200 пъти по-голямо от това при изгаряне на еквивалентно количество водород с кислород. Благодарение на това изключително голямо генериране на енергия, водата може да служи като източник за водно гориво за получаване на хидрино и кислород.

Клетката SunCell® е компактна, лека и автономна, с планирани капиталови разходи от 1% to 10% от разходите за други форми на енергия. Очакваните разходи са толкова ниски, че BrLP смята да доставя автономна индивидуална мощност за почти всички стационарни и подвижни приложения, захранвани от мрежата, или всякаква горивна инфраструктура. Д-р Милс (Dr. Mills) обяви: “Това е краят на ерата на двигателя с вътрешно горене и централизираното снабдяване с енергия и горива”.

“Търговският потенциал на технологията SunCell® е огромен. Обещанието за евтин, чист и неограничен източник на електрическа енергия е на прага на търговската реализация. Компонентите на SunCell® са базирани на добре познати технологии от електрическото осветление, фотоволтаиката, полупроводниците, космическата индустрия, и се използват широко достъпни материали.

Д-р Милс и неговият екип от Brilliant Light Power изцяло трансформират нашето разбиране за структурата на атома и молекулата и дават на човечеството нов източник на неограничена, евтина и чиста енергия.

Професор д-р Peter Mark Jansson, един от валидаторите, отбелязва:

“BrLP създадоха устройства, които доказват концепцията за тяхната технология на генериране. По време на експериментите входната мощност се увеличава 65 до 150 пъти, което е забележително постижение. Входната мощност беше  8kW и 10 kW, а съответната изходна мощност достигаше 520kW и 1.56 MW.
Въпреки че тези пикови енергийни плътности продължаваха от 1 до 3 минути, аз можах да наблюдавам експеримент с по-непрекъсната устойчива реакция, който продължи над 7 минути, а други валидатори са наблюдавали работа на SunCells® в продължение на повече от 30 минути.”

Според д-р  K.V. Ramanujachary, професор от Rowan University, от неговите независими тестове смята, че технологията е много впечатляваща и изключително важна. Той смята, че тя може да се използва за изработването както на големи устройства, така и на портативни.

David Bennett, бивш президент на Eaton Vehicle Group, Asia Pacific, смята, че  SunCell® е относително проста система, която директно превръща гориво на базата на водата в брилянтна светлина, която се конвертира в електричество като се използва съществуваща фотоволтаична технология. Тестовете показват потенциал в мегаватов размер, което радикално ще трансформира енергийната технология.

За компанията Brilliant Light Power

Компанията Brilliant Light Power е разработчикът на новия първичен енергиен източник, който може да се използва в почти всички енергийни приложения – топлинна енергия, електричество, автомобили, кораби, самолети и пр.

Технологията BlackLight е процес на освобождаване на латентната енергия от водородния атом, като се образува хидрино. Клетката SunCell® е изобретена от д-р Милс (Dr. Mills) за превръщане на тази енергия директно в електричество, като за гориво се използва само вода.

Източник:
http://www.businesswire.com/news/home/20160711005351/en/Brilliant-Light-Power-Announces-Validation-Generation-Million

 




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lucecita
Категория: Новини
Прочетен: 2572922
Постинги: 995
Коментари: 99
Гласове: 914
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол